Stressless

Stressless® biedt u meubelen waar u echt plezier van heeft. De zitbanken en fauteuils van Stressless® zijn door hun design en moderne uitstraling een lust voor het oog en passen door de vele mogelijkheden in kleur en stijl in vrijwel ieder interieur. Naast het uiterlijk bieden Stressless meubelen ook ultiem comfort. Wij vertellen u graag over alle voordelen van een echte Stressless® relaxfauteuil of bank. En mocht u er toch niet helemaal uitkomen: onze comfortspecialisten staan voor u klaar om u te helpen met het kiezen van het juiste Stressless meubel, de stoffen en de eventuele accessoires.

Stressless: ultiem comfort en ontspanning. De relaxfauteuils van Stressless® bieden u optimale steun en zorgen vol voldoende ondersteuning om aan de behoeften van het lichaam tijdens het zitten, bewegen of relaxen te voldoen. Het allerbelangrijkste is dat het zitten op een Stressless bank of fauteuil ervoor zorgt dat uw lichaam zich volledig kan ontspannen. Zodat u op een plezierige manier - of u nu leest, lekker lui voor de televisie zit of een gezellige tijd met vrienden heeft - uw avond kan doorbrengen. Stressless meubelen maken uw leven eenvoudiger.

Wat maakt van een Stressless® een goede relaxfauteuil?

Om de beste comfortfauteuils en -banken te produceren, maakt Stressless® gebruik van superieure technologie die een originele Stressless® zo uniek maakt. Bijvoorbeeld het gepatenteerde Plus™ systeem (synchrone hoofd- en neksteun), het Stressless glijsysteem en de traploze hoofdsteun.

Stressless: volledig aan te passen aan uw eigen smaak. Met Stressless meubelen kunt u uw woonkamer helemaal naar eigen inzicht en beschikbare ruimte inrichten en daarbij kiezen tussen een groot aantal verschillende designs. Of het nu klassiek, rustiek of modern moet zijn - met het Stressless® programma blijft geen enkele designwens onvervuld. Met Stressless heeft u volop keuze uit leder- en stofbekleding in diverse kleuren. De poot van uw relaxfauteuil, hocker of zitbank kunt u ook naar uw wens samenstellen. Maar hoe uw beslissing ook uitvalt: Met Stressless is comfort altijd gegarandeerd.

Stressless fauteuils op maatStressless® comfortfauteuils zijn er 2 of zelfs 3 maten die precies aansluiten op uw behoeftes. Het verschil is nauwelijks te zien, maar als u gaat zitten, merkt u direct hoe belangrijk een stoel op maat is. U heeft de keuze uit de maten S, M en L.

http://www.ekornes.nl/nl/stressless


7,5% korting

Klantenkaart

Vraag onze klantenkaart aan en geniet van onze voordelen!
Aanvragen ›